AANLEG, vergaderzaal, logo
ZAAL ROUTE
PRIJZEN OVER ONS


AANLEG
Mariaplaats 15
3511 LJ Utrecht
06-43440977 (Bert)
info@aanleg.eu (Louise)over ons

Gastheer en gastvrouw van AANLEG zijn schrijver Bert Oosterhout en beeldend kunstenaar Louise de Wit.

Om hun artistieke werk zelfstandig en zonder subsidie te kunnen maken verhuren zij de ruimte aan Mariaplaats 15.

Bert is degene die de telefoon opneemt, de gasten ontvangt en -buiten het zicht- aanwezig is tijdens de bijeenkomsten. Hij zit nooit om een praatje verlegen. Tijdens vergaderingen is hij in de naastgelegen ruimte druk bezig met het oplossen van wiskunde-vraagstukken, met de grondslagen van de Nederlandse grammatica, of met de filosoof die op dat moment zijn belangstelling heeft.

Louise beantwoordt de e-mail en verzorgt de ruimte. Zij zet haar kwaliteiten in bij de voorbereidingen om de gasten op een prettige en ongedwongen manier in de ruimte te ontvangen.

Bert is o.a. schrijver van een aantal boeken met vertellingen. Daarnaast kan hij geanimeerd spreken -en discussiëren- over veel verschillende onderwerpen. Hij put daarbij uit een breed scala van universitaire opleidingen. Je zou hem kunnen typeren als een verstrooide professor. Een indruk van zijn vele interesses is te vinden op zijn persoonlijke site

Louise is beeldend kunstenaar en zij heeft de overstap gemaakt van zeefdrukken naar digitaal werk. Om goed te kunnen zeefdrukken is een perfectionistische instelling en een goed gevoel voor beeld, kleur en vormgeving vereist, voor digitaal werk is dat niet anders. Dit alles is goed te zien aan de wijze waarop de ruimte is verzorgd. Louise heeft na een opleiding aan de kunstakademie in haar inmiddels twintigjarige beroepspraktijk van vrij werk, cursussen en workshops o.a. ervaring opgedaan op het gebied van organiseren en presenteren. Kunstwerken van Louise zijn te zien op haar website, maar uiteraard zijn haar werken ook in de vergaderruimte te zien.

Met inzet van al hun kwaliteiten zorgen deze twee kunstenaars dat vergaderruimte AANLEG een persoonlijke, huiselijke en toch ook zakelijke sfeer biedt. Steekwoorden zijn: kwaliteit, eenvoud, intelligentie, oorsponkelijkheid, flexibiliteit en vrijheid.